Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

V Nemocnici Košice-Šaca opäť môžete absolvovať preventívnu prehliadku

22.5.2020

Diagnostické centrum Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, na základe uvoľňovania opatrení v súvislosti s pandémiou spúšťa od pondelka 25. mája 2020 preventívne prehliadky pre klientov. Vyšetrovať sa bude v plnom rozsahu, avšak za sprísnených hygienických opatrení.

Diagnostické centrum je popredným pracoviskom v rámci Slovenska svojim rozsahom a dostupnosťou nadštandardných vyšetrení. Ponúka preventívne prehliadky pre jednotlivcov i spoločnosti od roku 1993. Vyšetrenia sú zamerané na včasnú diagnostiku civilizačných ochorení, akými sú srdcovo-cievne, onkologické, či metabolické ochorenia, ako aj ochorení, ktoré vznikajú dôsledkom rizikových profesií. „V rámci nášho centra realizujeme všetky vyšetrenia za jeden deň bez čakacej doby,“ vysvetľuje fungovanie Diagnostického centra jeho manažérka PhDr. Erika Nagyová. „Poskytujeme čo najpresnejšie a najrýchlejšie informácie o zdravotnom stave klienta, ktorý má v deň vyšetrenia k dispozícii všetky výsledky, ktoré sú zhrnuté vo výslednej lekárskej správe.“

V rámci starostlivosti o klientov po preventívnej prehliadke v prípade potreby, ktorá vyplýva z výsledku vyšetrenia ponúka Diagnostické centrum aj tzv. následnú starostlivosť v rámci nemocnice vo svojich ambulanciách a poradniach. Možná je taktiež následná hospitalizácia a operačná starostlivosť.

V rámci pracovnej zdravotnej služby zabezpečujeme a poskytujeme lekárske prehliadky zamestnancov vo vzťahu k práci. Sú to vstupné, periodické a výstupné prehliadky, ale aj prehliadky mimoriadne, napríklad pri preradení zamestnanca na inú pozíciu,“ ozrejmuje PhDr. Erika Nagyová.

Pandémia COVID-19 zatvorila Diagnostické centrum nemocnice v Šaci na dlhých 10 týždňov. Podľa slov manažérky Eriky Nagyovej sa sestry aj lekári na otvorenie tešia. „V Diagnostickom centre vyšetríme mesačne 500 až 600 klientov. V období pandémie sa toto číslo dostalo na 5 až 6 klientov za mesiac. Išlo len o tých zamestnancov, ktorí museli absolvovať výstupnú preventívnu prehliadku,“ ukončila Erika Nagyová.

Všetky vyšetrenia v Diagnostickom centre budú prebiehať v štandardnom režime, avšak za sprísnených hygienických opatrení. Všetci klienti budú musieť prejsť triedením pacientov pri vstupe do budovy Diagnostického centra. Vopred vypísané tlačivo s odpoveďami týkajúcimi sa epidemiologickej anamnézy si môžu stiahnuť na domovskej stránke webu Nemocnice Košice-Šaca a na triáži ho zamestnancom nemocnice iba odovzdať. Tí následne klientom ešte odmerajú telesnú teplotu. Zamestnanci nemocnice urobia maximum pre to, aby sa klienti v Diagnostickom centre cítili bezpečne.

Späť