Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Prešovskí extraligoví volejbalisti testovali svoju výkonnosť

28.9.2020

Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov dnes absolvovali v Košiciach každoročné diagnostické vyšetrenia. Lekári z ambulancie športového lekárstva na poliklinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca si pred začiatkom extraligovej volejbalovej sezóny „posvietili“ na ich výkonnosť.

Extraligoví volejbalisti z Prešova absolvovali funkčnú diagnostiku pozostávajúcu z lekárskeho, spiroergometického záťažového vyšetrenia a celotelovej analýzy prístrojom InBody za účelom zhodnotenia zdravotného a výkonnostného stavu hráčov. Vyšetrenia sa spolu s nimi zúčastnil aj tréner mužstva Marek Kardoš, ktorý v tohtoročnej sezóze zastáva aj funkciu hlavného trénera slovenskej mužskej volejbalovej reprezentácie.

„S klubom VK MIRAD UNIPO Prešov intenzívne spolupracujeme už tretí rok. Jeho hráči u nás v rámci predsezónnej prípravy každoročne absolvujú funkčnú diagnostiku zameranú na celkový zdravotný stav a kondíciu. Jedným z motívov diagnostikovania je aj zefektívnenie a individualizácia tréningového procesu,“ uviedol MUDr. Michal Fečík, lekár z ambulancie športového lekárstva.

Späť