Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nové lekárky zhodnotili prvé dni v Nemocnici AGEL Košice-Šaca

8.10.2020

Začiatkom septembra rady našich lekárov posilnili dve doktorky. Jedna nastúpila na Kliniku muskuloskeletárnej a športovej medicíny a druhá na Očné oddelenie. A keďže obe už majú za sebou svoj prvý mesiac v práci, spýtali sme sa ich, ako sa im v Nemocnici AGEL Košice-Šaca páči?

Ako sme Vás informovali 1. októbra, kedy sme si pripomenuli Medzinárodný deň lekárov, v našej Nemocnici AGEL Košice-Šaca pracuje 236 lekárov. Najnovšími posilami nášho tímu sú dve doktorky, ktoré sa s nami podelili o svoje skúsenosti po viac než mesiac v práci. Začiatkom septembra som nastúpila na Kliniku muskuloskeletárnej a športovej medicíny. Všetci kolegovia aj zdravotnícky personál ma veľmi rýchlo prijali a začlenili do kolektívu. Prvý deň bol skôr informačný, vysvetlili mi, ako mám pracovať s počítačom, ako to funguje na oddelení, a, samozrejme, kam mám chodiť na obed :) Hneď v prvý deň sa mi podarilo ísť aj na operačné sály, čo ma veľmi potešilo, keďže som nečakala, že takú možnosť dostanem už tak skoro po nástupe. Viacero ľudí na Slovensku mi vravelo, že ako žena v ortopédii to budem mať veľmi ťažké a mala by som zvážiť inú špecializáciu, napriek tomu, že žena v ortopédii je vo svete bežným javom. Musím povedať, že po takmer mesiaci v práci nikto nerieši pohlavie a sústreďujú sa len na kvalitu práce. Všetci pracovníci sú nesmierne nápomocní, odpovedajú na všetky moje otázky a podporujú moje rozhodnutie. Veľmi sa teším, že mám možnosť pracovať na tomto pracovisku, a budem sa snažiť nesklamať kolegov, ani seba samú,“ vyjadrila sa MUDr. Simona Rapčanová. A ako to vidí naša druhá nová lekárka?

„Nastúpila som na očné oddelenie, kde som momentálne absolvovala prvý mesiac, som spokojná, nakoľko tu prebieha aj operatíva na vysokej úrovni, ktorá ma najviac láka a motivuje a ktorej by som sa chcela venovať určite aj ja,“ zhodnotila MUDr. Monika Lischková.

Obom želáme veľa pracovných úspechov.

Späť