Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Posledné testovanie pred Vianocami: Aké sú výsledky a aký režim bude v Nemocnici AGEL Košice-Šaca platiť počas sviatkov?

4.12.2020

Ku koronavírusu je potrebné pristupovať zodpovedne, a preto aj tento štvrtok a piatok patril v Nemocnici AGEL Košice-Šaca antigénovému testovaniu zameranému na zamestnancov. Ako to dopadlo?

O výsledkoch informoval riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca. „V priebehu štvrtkového (3. 12.) a piatkového (4. 12.) plošného testovania zamestnancov sa vykonalo 896 testov, z nich vyšlo osem pozitívnych,“ vyjadril sa MUDr. Ján Slávik, MBA.

Keďže išlo o posledné testovanie pred Vianocami, prinášame aj informácie o režime, ktorý bude v zdravotníckom zariadení platiť. „Počas vianočných sviatkov bude Nemocnica AGEL Košice-Šaca fungovať v obmedzenom režime, obsadených bude menej ako 50 percent lôžkového fondu. Našou snahou je, aby pacienti, ktorých zdravotný stav to dovoľuje, strávili záver roka so svojimi rodinami a zároveň si naši zamestnanci pracujúci na oddeleniach s nepretržitou prevádzkou mohli oddýchnuť. Samozrejme, akútna zdravotná starostlivosť bude zabezpečená,“ priblížil MUDr. Ján Slávik, MBA a  dodal, že pacientom, ktorí zostanú hospitalizovaní a pre pretrvávajúci zákaz návštev nebudú môcť  byť so svojimi rodinami, môžu ich blízki doniesť malé darčeky. Spostredkované doručenie zabezpečí personál nemocnice.

Späť