Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica AGEL Košice-Šaca sa stala vakcinačným centrom

11.3.2021

Nemocnica AGEL Košice-Šaca sa od dnes stala oficiálnym vakcinačným centrom. Záujemcovia, ktorí spĺňajú podmienky národnej vakcinačnej stratégie, môžu od dnes, t.j. od 11. marca 2021 absolvovať očkovanie aj na Poliklinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

V prípade, ak má verejnosť záujem o vakcináciu proti COVID-19 a súčasne záujemca spĺňa vekové kritéria, je potrebné sa zaregistrovať prostredníctvom webového formulára Národného centra zdravotníckych informácií uverejnenom na stránke https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-vaccination-form.php.

„Teší nás, že aj Nemocnica AGEL Košice-Šaca môže aktívne participovať na vakcinácii obyvateľov. Veríme, že pandémiu koronavírusu sa nám spoločnými silami a zodpovednosťou podarí čím skôr zvládnuť,“ vyjadril sa námestník Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Maroš Varga, MHA, ktorý zároveň dodal, že vakcinácia bude realizovaná očkovacou látkou od konzorcia Pfizer/BioNTech každý pracovný deň, v čase od 8.00 – 15.00 hod. Nahlásenie náhradníkov, ktorí spĺňajú súčasne platné kritériá pre indikáciu na očkovanie, je možné prostredníctvom mailu na: nahradne.ockovanie@nke.agel.sk.

Nemocnica upozorňuje, že vakcinačné centrum sa nachádza na Poliklinike na Vstupnom areáli US Steel na prvom poschodí, nie v priestoroch nemocnice na Lúčnej 57, Košice-Šaca, parkovanie je zabezpečené.

Späť