Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Očkovanie zamestnancov v Nemocnici AGEL Košice-Šaca

19.1.2021

O pacientov sa starajú s obdivuhodným nasadením aj v náročnej pandemickej situácii. Keďže však nemôžu zabúdať ani na svoje zdravie, zamestnanci Nemocnice AGEL Košice-Šaca sa rozhodli pre vakcináciu. Všetci, ktorí o ňu požiadali, už prvú očkovaciu dávku prijali.

Najnovšie údaje hovoria o tom, že vakcináciu absolvovalo už 691 zamestnancov. „Teší ma, že sa nám podarilo zaočkovať toľko kolegov. Našou úlohou je aj v zložitých podmienkach zabezpečiť kvalitnú zdravotnú starostlivosť pre pacientov a chrániť zdravie zamestnancov, vytvorením čo najlepších podmienok pre ich prácu, čo sa podarilo aj vďaka podaniu vakcíny,” vyjadril sa riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Ján Slávik, MBA.

Medzi už zaočkovanými sa nachádza aj chirurg MUDr. Juraj Gajdoš, MBA. „Ako zdravotník som mal to šťastie byť očkovaný v prvej skupine obyvateľov,” netajil svoje nadšenie lekár, ktorý vakcináciu zvládol bez problémov. „Samotné očkovanie je takmer bezbolestné. Po očkovaní som mal len slabú bolesť v mieste vpichu. Skvelý pocit - byť súčasťou útoku na COVID-19, poďme do toho všetci a čoskoro sa vrátime k divadlu, kinu, reštauráciám, sociálnym interakciám a životom, ako si ich pamätáme,” vyzval na záver doktor Gajdoš.

Nemocnica je subjektom hospodárskej mobilizácie, takže na základe rozhodnutia Ministerstva zdravotníctva SR môže vykonávať len neodkladnú zdravotnú starostlivosť. Plánované operácie sú nateraz pozastavené, v celej nemocnici platí zákaz návštev a prísne protiepidemiologické opatrenia. 

Späť