Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Mobilné odberné miesto Nemocnice AGEL Košice-Šaca zostáva v prevádzke

1.7.2021

Napriek tomu, že sa viaceré mobilné odberné miesta v ostatných dňoch rušia, mobilné odberové miesto pred Nemocnicou AGEL Košice-Šaca je v gescii zdravotníckeho zariadenia, takže prevádzka bude fungovať aj naďalej.

V mobilnom odbernom mieste sa realizujú nielen PCR testovania pacientov pred plánovanou operáciou a samoplatcov objednaných prostredníctvom stránky www.agellab.sk, ale aj spoplatnené antigénové odbery pre verejnosť. „Doposiaľ bolo možné  záujemcov otestovať v pracovných dňoch v čase medzi 9:30 a 9:45, aj bez predošlej registrácie, s účinnosťou od 30. 6. 2021 nastala zmena. Čas vyhradený pre antigénové testovanie v pracovných dňoch je stanovený od 9:15 - 9:45 hod. V súčasnosti je táto služba spoplatnená sumou 25 eur. Objednávanie, ktoré bude už čoskoro sprístupnené, je potrebné realizovať prostredníctvom webovej stránky portal.agel.sk,“ vyjadrila sa námestníčka Nemocnice AGEL Košice-Šaca Mgr. Mária Vinterová, dipl.s.

Prostredníctvom uvedeného portálu je možné objednať sa hneď na niekoľko druhov odberov – okrem spomínaného antigénového testovania aj na RT PCR, a to nielen formou výteru z nosa, ale aj odberu slín, ďalej na vyšetrenie na protilátky po očkovaní a protilátky po prekonaní ochorenia COVID-19. Všetky informácie vrátane cenníka sú dostupné na portal.agel.sk

Späť