Odbor stravovania
Odbor stravovania ako samostatné oddelenie Nemocnica Košice-Šaca bolo ustanovené dňa 1.2.2003. Zabezpečuje liečebnú výživu podľa platného diétneho systému, pre pacientov hospitalizovaných v nemocnici a na dislokovanom pracovisku. Zabezpečuje stravovanie pre zamestnancov a objednané akcie v nemocnici.
Je držiteľom ISO 9001:2000 a noriem životného prostredia ISO 14 001. Dodržiava predpisy HACCP (Správna výrobná prax). Získaním ISO noriem oddelenie potvrdzuje svoje kvality a odbornou prácou na špičkovo vybavenom pracovisku a odbornými službami prispieva k vysokej úrovni nemocnice.
Tím oddelenia si stanovil cieľ poskytovať liečebnú výživu pacientom hospitalizovaným v nemocnici na vysokej odbornej úrovni tak, aby splnil liečebný zámer a prispel k skorému uzdraveniu. Poskytnúť pestrú a fyziologicky vyváženú stravu pre vlastných zamestnancov, a tak prispieť k vytvoreniu pohody v práci. Poskytovaním vlastných služieb vytvárať hodnoty.
Oddelenie doplnkových služieb
Toto oddelenie zatiaľ tvorí bufet pri zamestnaneckej jedálni a kaviareň. V týchto zariadeniach sa poskytujú nadštandartné služby v oblasti stravovania, predaja cukrárenských výrobkov, nápojov teplých aj studených, pochutín a iného sortimentu, jak pre pacientov, zamestnancov ale aj pre ostatných návštevníkov nemocnice.
Je držiteľom ISO 9001:2000 a noriem životného prostredia ISO 14001. Dodržiava predpisy HACCP.
Tím oddelenia si stanovil cieľ poskytovať služby v nemocnici na vysokej odbornej úrovni a tak prispieť k spokojnosti nšetkých zákazníkov.