Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica Agel Košice-Šaca vyhrala anketu Košičan roka

25.9.2020

Ďalšie významné ocenenie. Anketu Košičan roka 2019 v kategórii Subjekty ovládla vo štvrtok 24. septembra Nemocnica AGEL Košice-Šaca. A že konkurencia bola naozaj vysoká, o tom svedčia samotní nominovaní, ktorí sa ocitli v kategórii Subjekty. O prvenstvo sa totiž uchádzala spoločnosť Labaš, občianske fórum Verejnosť proti násiliu, košické Gymnázium Poštová, kníhkupectvo ArtForum a Nemocnica AGEL Košice-Šaca, ktorá toto prestížne ocenenie napokon aj získala.

Riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Slávik, MBA je na všetkých zamestnancov právom hrdý a zároveň vďačný každému jednému, kto za týmto úspechom stojí. Pri preberaní ocenenia sa netajil tým, že Nemocnica AGEL Košice-Šaca je jeho srdiečkom. „V prvom rade chcem poďakovať organizátorom, lebo v týchto ťažkých chvíľach pandémie na Slovensku a na celom svete zorganizovať takéto podujatie si zaslúži veľký obdiv. Takisto gratulujem k tomu, že došlo k utajeniu výsledkov a, povedzme si, že aj napriek tomu, že je september 2020, sa výsledky hlasovania nedostali na verejnosť.  Ďalej by som chcel poďakovať všetkým Košičanom za hlas, ktorý nám dali, a prisľúbiť to, že koletív, ktorý momentálne pracuje v našej Nemocnici AGEL Košice-Šaca, je pripravený stále poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť všetkým klientom a pacientom. A v neposlednom rade chcem poďakovať všetkým našim zamestnancom, doslova všetkým, zdravotníckym aj nezdravotníckym, lebo bez nich by sme tento úspech ani nemohli dosiahnuť. Áno, je to určite veľká výzva a pre nás je ocenenie nielen ocenením, ale aj určitým záväzkom do budúcna, aby sme naďalej pokračovali v skvalitňovaní všetkých našich služieb,“ vyjadril sa riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Ján Slávik, MBA, ktorému cenu odovzdal riaditeľ košického štúdia RTVS Jozef Puchala.

 

Po minuloročnom úspechu, kedy sa Nemocnica AGEL Košice-Šaca podľa hodnotenia INEKO stala Nemocnicou roka 2019 v kategórii všeobecných nemocníc, a augustovom víťazstve Adely Olšavskej v ankete Slovenka roka je prvenstvo v Košičanovi roka ďalším triumfom, ktorý nám ukazuje, že to, čo robíme, robíme správne a pre Vás.

Späť