Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nové AGEL AMBULANCIE v priestoroch Cassovar Business Center sú od dnes v plnej prevádzke

2.5.2016

V priestoroch nových moderných AGEL ambulancií na 1. poschodí obchodného centra Cassovar Business Center, na Žriedlovej 11, Košice, môžete od dnes, 2. mája 2016, vyhľadať pomoc všeobecného lekára, stomatológa, diabetológa, gynekológa, internistu, neurológa, chirurga či urológa. Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, ktorú manažérsky riadi skupina AGEL, sa kvalitou svojich služieb presunula bližšie k Vám, svojim pacientom, do centra mesta. Celková investícia do nových ambulancií, optiky a lekárne stála nemocnicu necelých 500 tisíc eur.

Nové AGEL Ambulancie slávnostne otvorila nemocnica pre verejnosť 7.apríla 2016 a tým rozšírila poskytovanie vysoko kvalitných zdravotníckych služieb zo Šace aj do samotného centra mesta. „Pacienti, ktorí sa rozhodnú využiť medicínske služby v Cassovar Business Centre tu nájdu kvalitných odborníkov, profesionálny personál, špičkovo vybavené ambulancie, či pohodlný objednávací systém s recepciou. Bližšie informácie o ordinačných hodinách jednotlivých odborníkov a špecialistov Vám radi poskytnú priamo na recepcii AGEL ambulancií v Cassovare,“ uviedol  riaditeľ Nemocnice Košice-Šaca  MUDr. Ján Slávik, MBA

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica poskytuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť cca 120 000 obyvateľov. Zároveň pre kraje Žilinský, Banskobystrický, Prešovský a Košický poskytuje v odbore popálenín a rekonštrukčnej chirurgie zdravotnú starostlivosť Klinika popálenín a rekonštrukčnej chirurgie a tkanivová banka. V rámci slobodnej voľby lekára je nemocnica otvorená  pre pacientov z celého Slovenska. Nemocnica tiež ako jediné zdravotnícke zariadenie na Slovensku vlastní certifikát Slovak Gold Exclusive. Zamestnáva takmer 1000 zamestnancov, z toho je 210 lekárov a 470 sestier. Ročne je v nemocnici hospitalizovaných vyše 17 tisíc pacientov, realizuje sa viac ako 10 tisíc operačných výkonov a celkovo sa v Šaci lieči viac než 850 tisíc spokojných pacientov.

Späť