Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica Košice-Šaca je jednou z najlepších na Slovensku

3.11.2016

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, ktorá je členom skupiny AGEL, je podľa hodnotenia inštitúcie INEKO jednou z najlepších nemocníc na Slovenku. Spomedzi všeobecných nemocníc sa Nemocnica Košice-Šaca opätovne umiestnila na druhom mieste zo zariadení, ktoré boli zaradené do hodnotenia vybraných ukazovateľov spokojnosti pacientov, kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti, hospodárenia a transparentnosti za obdobie 2012-2015. Podpredseda predstavenstva a riaditeľ Nemocnice Košice-Šaca MUDr. Ján Slávik, MBA, prevzal dnes, 3.11.2016, od neziskovej organizácie INEKO diplom.

V druhom ročníku ocenenia Nemocnica roka 2016 boli zverejnené neziskovou organizáciou INEKO len 3 najúspešnejšie nemocnice z kategórie štátne univerzitné a fakultné nemocnice a všeobecné nemocnice. „Teší ma, že naše zdravotnícke zariadenie opäť  patrí medzi najlepšie na Slovensku. Tvrdá každodenná práca zamestnancov nemocnice,  moderné prístrojové vybavenie, široká škála služieb v medicínskej a ošetrovateľskej oblasti prináša pozitívne ohlasy pacientov, ktoré vedú k takýmto oceneniam. Ďakujem zamestnancom nemocnice za budovanie dobrého mena a plnenie poslania našej nemocnice, ktorým je poskytovanie kvalitnej zdravotnej starostlivosti s cieľom uspokojovať potreby a želania pacientov a klientov,“ povedal riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Slávik, MBA.

Hlavným zámerom spoločnosti je zachovanie a ďalšie zvyšovanie úrovne poskytovaných medicínskych služieb pri pozitívnych výsledkoch hospodárenia, posilnenie postavenia na trhu vysokou profesionalitou a kvalitnou prácou na všetkých úsekoch spoločnosti. „Víziou je i naďalej v príjemnom prostredí s pomocou hodnotných zamestnancov, najmodernejšieho vybavenia a s najnovšími poznatkami, poskytovať a rozširovať služby s dôrazom na individuálny prístup k človeku,“ dodal riaditeľ.

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica poskytuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť do 200 000 obyvateľov. Zároveň pre kraje Žilinský, Banskobystrický, Prešovský a Košický poskytuje v odbore popálenín a rekonštrukčnej chirurgie zdravotnú starostlivosť Klinika popálenín a rekonštrukčnej chirurgie a tkanivová banka. V rámci slobodnej voľby lekára je nemocnica otvorená  pre pacientov z celého Slovenska. Ročne je v nemocnici hospitalizovaných vyše 17 tisíc pacientov, realizuje sa viac ako 10 tisíc operačných výkonov a celkovo sa v Šaci lieči viac než 850 tisíc spokojných pacientov.

Späť