Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Športová medicína bude predmetom medzinárodného stretnutia ortopédov, telovýchovných lekárov či traumatológov v Košiciach

8.3.2017

Klinika muskuloskeletálnej a športovej medicíny UPJŠ LF v Nemocnici Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, usporiada v dňoch 7. – 8. apríla tohto roku 1. Seminár športovej medicíny s medzinárodnou účasťou v Košiciach.

Účastníci semináru sa už teraz môžu tešiť na nové poznatky prezentované aj zahraničnými odborníkmi z Českej republiky, Švédska či Slovinska, ale aj na mnohých zaujímavých  prednášajúcich zo Slovenska. Odbornými garantmi podujatia sú Slovenská spoločnosť artroskopie a športovej traumatológie, Slovenská ortopedická a traumatologická spoločnosť a Slovenská spoločnosť telovýchovného lekárstva. „Radi by sme pozvali telovýchovných lekárov, ortopédov, traumatológov, rehabilitačných lekárov a všetkých lekárov, ktorí majú záujem o športovú medicínu. Hlavnou témou konferencie sú Nové trendy v športovej medicíne a najmä je Návrat k športu po operáciách a úrazoch pohybového aparátu, téma ktorá zaujme všetkých, ktorí sa športovej medicíne aktívne venujú, ale v našich podmienkach sa o nej málo hovorí,“ povedal MUDr. Peter Polan, PhD., MPH, prednosta kliniky muskuloskeletálnej a športovej medicíny UPJŠ LF Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica. Záujemcovia majú ešte stále možnosť prihlásiť sa a to prostredníctvom webovej stránky http://sportmedicina.nemocnicasaca.sk/, kde priebežne dopĺňame všetky potrebné informácie pre účastníkov Semináru.

Klinika muskuloskeletálnej a športovej medicíny je pracovisko zamerané na ortopédiu a športovú medicínu a poskytuje kompletnú ambulantnú starostlivosť  a operačnú liečbu pacientom s ochoreniami a úrazmi pohybového aparátu. Ročne sa na ortopédii v Šaci vykonáva viac ako 2 300 operácií a ambulantne je ošetrených viac ako 30 000 pacientov. Klinika disponuje skúseným tímom lekárov a sestier, modernými operačnými sálami a kvalitným prístrojovým vybavením.


Príloha:

Späť