Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica Košice-Šaca otvorila úplne novú AGEL LEKÁREŇ

16.3.2017

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL dnes, 16. marca 2017, slávnostne otvorila druhú AGEL LEKÁREŇ v Košiciach. Nová lekáreň sa nachádza na poliklinike Nemocnice Košice-Šaca, Vstupný areál U.S. STEEL a ponúkne klientom profesionálny prístup, kvalitné služby, väčší komfort a rýchlejšiu obsluhu v nových, moderných priestoroch. Svojou rozlohou, 240 m2, sa AGEL LEKÁREŇ zaraďuje medzi najväčšie na Slovensku. Celkové investície do rekonštrukcie priestorov a modernizácie interiéru tvoria viac ako 100 000 EUR.

Dnešného slávnostného otvorenia sa zúčastnilo vedenie spoločnosti AGEL SK, Perfect Distribution a Nemocnice Košice-Šaca. Farmaceutom popriali mnoho úspechov pri práci v modernizovaných priestoroch. Pozvanie prijali zástupcovia Košického samosprávneho kraja a spoločnosti U.S. STEEL Košice.

Nemocnica Košice-Šaca neustále rozširuje a skvalitňuje svoje služby pre pacientov a preto v AGEL LEKÁRNI klient nájde na jednom mieste nielen širokú ponuku liekov na predpis či voľný predaj, ale aj zdravotnícke potreby. Obslúži ho odborný personál až pri šiestich výdajných okienkach, z ktorých päť bude slúžiť lekárni a jedno zdravotníckym potrebám. „Neustále sa snažíme skvalitňovať naše služby pre pacientov. Chceli sme, aby klient lekárne dostal pod jednou strechou všetko, čo potrebuje pri odchode od lekára. Lieky a zdravotnícke potreby na jednom mieste, aby sa tu cítil príjemne a mal dobrý pocit z rýchlej obsluhy či moderného priestoru. Vytvorili sme preto veľkorysý priestor so šiestimi výdajnými miestami, ktoré, verím, urýchlia obsluhu a vybavenie klientov lekárne,“ povedal podpredseda predstavenstva AGEL SK a riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Slávik, MBA.

Investícia do novej AGEL LEKÁRNE nie je zo strany nemocnice a spoločnosti AGEL SK, ktorá je vlastníkom budovy polikliniky, posledná. „V budúcnosti plánujeme aj kompletnú prestavbu a modernizáciu celej budovy polikliniky. Tu sa momentálne nachádza 31 ambulancií, kde ambuluje 11 všeobecných lekárov a 22 špecialistov. Ročne na poliklinike ošetríme viac ako 213 400 spokojných pacientov,“ dodal riaditeľ nemocnice.

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica poskytuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť do 200 000 obyvateľov. Zároveň pre kraje Žilinský, Banskobystrický, Prešovský a Košický poskytuje v odbore popálenín a rekonštrukčnej chirurgie zdravotnú starostlivosť Klinika popálenín a rekonštrukčnej chirurgie a tkanivová banka. Ako jediná na Slovensku získala v uplynulom roku aj prestížny certifikát FIFA Medical Center of Excellence, ktorý udeľuje medzinárodná futbalová federácia FIFA len najlepším pracoviskám sveta. Zamestnáva viac ako 1000 zamestnancov. Ročne je v nemocnici hospitalizovaných vyše 18 tisíc pacientov, realizuje sa viac ako 10 tisíc operačných výkonov a celkovo sa v Šaci lieči viac než 850 tisíc spokojných pacientov.

Späť