Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Najlepšou všeobecnou nemocnicou na Slovensku je Nemocnica Košice-Šaca

7.4.2017

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, ktorá je členom skupiny AGEL, je podľa hodnotenia pacientov zdravotnej poisťovne Dôvera najlepšou všeobecnou nemocnicou na Slovenku. Do prieskumu sa zapojilo viac ako 7000 poistencov, ktorí ohodnotili najlepšou známkou služby práve v šačianskej nemocnici.

V jedenástom ročníku rebríčku kvality nemocníc na Slovensku Nemocnica roka 2016 boli zverejnené súkromnou poisťovňou Dôvera najlepšie a najhoršie nemocnice, ktoré boli rozdelené do kategórie fakultné a univerzitné,  špecializované, ostatné a všeobecné nemocnice.

„Výsledky nás prekvapili, o to viac potešili a tu sa ukazuje, že tvrdá každodenná práca zamestnancov nemocnice, moderné prístrojové vybavenie, široká škála služieb v medicínskej a ošetrovateľskej oblasti prináša pozitívne ohlasy pacientov, ktoré vedú k takýmto oceneniam. Ďakujem zamestnancom nemocnice za budovanie dobrého mena a plnenie poslania našej nemocnice, ktorým je poskytovanie kvalitnej zdravotnej starostlivosti s cieľom uspokojovať potreby a želania pacientov a klientov,“ povedal riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Slávik, MBA.

Hlavným zámerom spoločnosti je zachovanie a ďalšie zvyšovanie úrovne poskytovaných medicínskych služieb pri pozitívnych výsledkoch hospodárenia, posilnenie postavenia na trhu vysokou profesionalitou a kvalitnou prácou na všetkých úsekoch spoločnosti. „Víziou je i naďalej v príjemnom prostredí s pomocou hodnotných zamestnancov, najmodernejšieho vybavenia a s najnovšími poznatkami poskytovať a rozširovať služby s dôrazom na individuálny prístup k človeku,“ dodal riaditeľ.

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica poskytuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť do 200 000 obyvateľov. Zároveň pre kraje Žilinský, Banskobystrický, Prešovský a Košický poskytuje v odbore popálenín a rekonštrukčnej chirurgie zdravotnú starostlivosť Klinika popálenín a rekonštrukčnej chirurgie a tkanivová banka. Ako jediná na Slovensku získala v uplynulom roku aj prestížny certifikát FIFA Medical Center of Excellence, ktorý udeľuje medzinárodná futbalová federácia FIFA len najlepším pracoviskám sveta. Zamestnáva viac ako 1000 zamestnancov. Ročne je v nemocnici hospitalizovaných vyše 18 tisíc pacientov, realizuje sa viac ako 10 tisíc operačných výkonov a celkovo sa v Šaci lieči viac než 850 tisíc spokojných pacientov.

Spomedzi zdravotníckych zariadení, ktoré sú členom skupiny AGEL, sa ako štvrtá najlepšia umiestnila Nemocnica Krompachy a ako deviata v poradí Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča.

Späť