Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica Košice-Šaca najlepšou v prieskume INEKO za rok 2019

14.10.2019

Nemocnica Košice - Šaca 1.súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa podľa hodnotenia INEKO stala Nemocnicou roka 2019 v kategórii všeobecných nemocníc. Po predchádzajúcich druhých miestach tento rok na základe výborných výsledkov u všetkých šiestich hodnotených kritériích nemocnica spomedzi troch desiatok konkurentov vyhrala.

Hodnotenými kritériami boli kvalita, skúsenosť, náročnosť diagnóz, spokojnosť pacientov, hospodárenie a transparentnosť.

,,Ocenenie Nemocnica roka si nesmierne vážime. Tohtoročné prvé miesto je pre nás určitým spôsobom zadosťučinením, že snahu našich zdravotníkov poskytovať vysoko odbornú a čo najkvalitnejšiu zdravotnú starostlivosť vnímajú samotní pacienti a klienti vysoko pozitívne. Že sa v našej nemocnici cítia komfortne, že vnímajú, že je o nich postarané odborne, kvalitne, ale zároveň s úctou k človeku. Že pacient je u nás na prvom mieste.  Tohtoročné prvé miesto je pre nás záväzkom a obrovskou výzvou do ďalšieho obdobia. Získať prvenstvo je fajn, ale udržať si ho znamená ešte tvrdšiu prácu našich zdravotníkov na sebe samých a na poskytovaných službách“, uviedol riaditeľ Nemocnice Košice-Šaca MUDr. Ján Slávik, MBA.

,,Som veľmi rád, že najväčšia zo siete našich nemocníc AGEL SK v silnej konkurencii vyhrala súboj o priazeň a dôveru pacienta. Je to obrovským ocenením pre všetkých zamestnancov nemocnice, skvelou spätnou väzbou, že ich práca má vysoký odborný kredit, že vynikajúco a spoľahlivo zvládajú náročné diagnózy a predovšetkým, že z nemocnice v Šaci odchádzajú pacienti s rovnakou dôverou, s akou sa na ňu obrátili. Je to aj príklad pre ostatné naše nemocnice ako dobre hospodáriť pri zachovaní vysokého štandardu kvality poskytovanej starostlivosti“, ocenil úspech nemocnice Predseda predstavenstva a generálny riaditeľ AGEL SK Ing. Michal Pišoja, MPH. 

Nemocnicu v Košicach-Šaci otvorili v roku 1970, pôvodne 15 oddelení malo 461 lôžok a zaujímavosťou nemocnice bola potrubná pošta. Oddelenie popálením bolo v tom čase jediné v Česko-Slovensku a neskôr v nemocnici pribudlo aj oddelenie nukleárnej medicíny.

Nemocnica dnes poskytuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť zo zhruba 150 000 obyvateľmi. Pre ŽilinskýBanskobystrickýPrešovský a Košický kraj poskytuje zdravotnú starostlivosť v odbore popálenín a rekonštrukčnej chirurgie. Nemocnica je otvorená aj pre pacientov z iných regiónov, ktorí túto možnosť vo veľkej miere využívajú.

Späť