Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica AGEL Košice-Šaca darovala 38 postelí ľuďom v núdzi

19.2.2021

Pandémia koronavírusu zasiahla všetkých a mnohým skomplikovala už aj tak náročnú situáciu. V týchto časoch je o to nevyhnutnejšie podávať pomocnú ruku a prejavovať ľudskosť. Práve preto sa Nemocnica AGEL Košice-Šaca a.s. rozhodla, že 38 pôvodných postelí daruje neziskovej organizácii OÁZA – nádej pre nový život, n.o., ktorá je útočiskom pre ľudí v krajnej núdzi a bez domova.

Keďže v nemocnici, v rámci skvalitňovania poskytovaných služieb, prebieha postupná výmena nemocničných lôžok, takmer štyridsať, stále využiteľných a funkčných postelí z areálu zdravotníckeho zariadenia putovalo do neziskovej organizácie OÁZA – nádej pre nový život v Bernátovciach.  „Považujem za veľmi dôležité, aby sme si navzájom pomáhali. Nemocnica AGEL Košice-Šaca a.s. sa stará o zdravie svojich pacientov a klientov, ale v tejto ťažkej dobe je nevyhnutné, aby sme podporovali aj tých, ktorí to kvôli zlej životnej situácii potrebujú najviac,“ vyjadril sa riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Slávik, MBA.

„Je neľahká doba a chorých pribúda všade. Nemocnica AGEL Košice-Šaca sa nás prednedávnom opýtala, či potrebujeme 38 polohovateľných postelí. Tie sa nám naozaj zídu a ušetria peniaze, preto sme tento dar vďačne prijali. Prevzatie postelí sa uskutočnilo dnes. Ďakujeme za pomoc. Veľké „Pán Boh zaplať"! Veľa Božieho požehnania pre Vašu prácu,“ reagoval na dar farár a riaditeľ neziskovej organizácie Oáza - nádej pre nový život Peter Gombita.

Späť