Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Mobilné odberové miesto Nemocnice AGEL Košice-Šaca rozširuje svoje otváracie hodiny. Otestovať sa je možné aj počas víkendu

20.8.2021

Nemocnica AGEL Košice-Šaca upravuje ordinačný čas odberného miesta pre antigénové testovanie. Zdravotnícke zariadenie realizuje testovanie už výhradne iba v mobilnom odberovom mieste. Verejnosti je k dispozícii 8 hodín denne, 7 dní v týždni aj počas sviatkov.

Na základe nariadenia ministerstva zdravotníctva začala nemocnica pred týždňom poskytovať možnosť antigénového testovania obyvateľstva za poplatok 5 eur aj počas víkendov. V prvých dňoch rozšírenej prevádzky bolo dopoludňajšie testovanie realizované v mobilnom odberovom mieste, následne v ambulancii pre suspektných pacientov a počas víkendu na Urgentnom príjme. Počnúc dnešným dňom, teda od 20. 8. 2021 bude testovanie vykonávané už výhradne iba v mobilnom odberovom mieste, ktoré je umiestnené pred vstupom do areálu nemocnice. Otvorené bude nielen v pracovné dni, ale tiež počas dní pracovného pokoja aj štátne sviatky. Verejnosti bude k dispozícii 8 hodín denne, v čase od 7:00 do 15:00 hod.

Zdravotnícke zariadenie prosí záujemcov o antigénové testovanie, aby využili možnosť výberu konkrétneho termínu a času testovania registráciou na portáli www.korona.gov.sk. Registrácia vopred zjednoduší administratívny proces a urýchli vybavovanie klientov.

Aj naďalej je možné sa dať v nemocnici otestovať komerčne viacerými druhmi PCR testov alebo využiť ešte do konca augusta aj výhodné rodinné balíčky. Záujemcovia sa musia vopred objednať na www.agellab.sk alebo na rezervacie.agel.sk.

Späť