Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nové otváracie hodiny Mobilného odberného miesta Nemocnice AGEL Košice-Šaca

24.8.2021

Na základe najnovšieho príkazu z Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky sa v Mobilnom odbernom mieste Nemocnice AGEL Košice-Šaca menia otváracie hodiny antigénového testovania verejnosti.

Podľa najnovších pokynov sa čas upravuje nasledovne: „S účinnosťou od 23. 8. vykonávame testovanie obyvateľstva prostredníctvom antigénových testov od pondelka do piatka 8 hodín denne, čiže od 7:00 – 15:00 hod. v Mobilnom odbernom mieste, ktoré sa nachádza pred vstupom do areálu zdravotníckeho zariadenia. Počas víkendov sa skracuje otváracia doba na 4 hodiny denne. Otestovať sa v priebehu soboty a nedele bude možné v čase od 7:00 – 11:00. Počas štátnych sviatkov sa testovanie obyvateľstva prostredníctvom antigénových testov za manipulačný poplatok 5 € nebude vykonávať,“ informoval námestník Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Mgr. Maroš Varga, MHA.

Zdravotnícke zariadenie prosí záujemcov o antigénové testovanie, aby využili možnosť výberu konkrétneho termínu a času testovania registráciou na portáli www.korona.gov.sk. Registrácia vopred zjednoduší administratívny proces a urýchli vybavovanie klientov.

Aj naďalej je možné sa dať v nemocnici otestovať komerčne viacerými druhmi PCR testov alebo využiť ešte do konca augusta aj výhodné rodinné balíčky. Záujemcovia sa musia vopred objednať na www.agellab.sk alebo na rezervacie.agel.sk.

Späť