Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Pacienti Nemocnice AGEL Košice-Šaca sa môžu na vyšetrenie objednať už aj e-mailom

24.8.2021

Nemocnica AGEL Košice-Šaca zavádza novinku v objednávaní pacientov. Na plánované ambulantné vyšetrenie sa po novom môžu záujemcovia objednať aj prostredníctvom e-mailu.

S úmyslom neustáleho skvalitňovania poskytovaných služieb prichádza Nemocnica AGEL Košice-Šaca s novou službou pre svojich klientov. V rámci zlepšenia manažmentu objednávania pacientov zriadila nemocnica e-mailovú schránku, pomocou ktorej sa pacienti môžu objednávať na plánované ambulantné vyšetrenia. Okrem nemocničného call centra, prostredníctvom ktorého sa klienti zdravotníckeho zariadenia objednávali k lekárom a na odborné pracoviská doposiaľ, je verejnosti k dispozícii už aj e-mailová adresa: objednavanie@nke.agel.sk, ktorú je možné využiť kedykoľvek, teda aj nad rámec pracovného času operátoriek call centra. „Aj touto formou by sme chceli vyjsť v ústrety pacientom, klientom a návštevníkom nášho zdravotníckeho zariadenia. Nový komunikačný nástroj im umožní požiadať o termín vyšetrenia v ktoromkoľvek čase bez obmedzení,“ uviedol námestník LPS MUDr. Mgr. Maroš Varga, MHA. Požiadavky doručené elektronicky budú následne spracované a žiadateľovi oznámený termín a čas, kedy sa na vyšetrenie do konkrétnej ambulancie môže dostaviť. Naďalej je možné objednávať sa aj telefonicky  na číslach: 055/7234 111, 7234 333. Call centrum Nemocnice AGEL Košice-Šaca poskytuje informácie a sprostredkúva objednávanie pacientov každý pracovný deň, v čase od 7:00 – 15:00 hod.

Späť