Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Lukáš Adamec po operácii v Nemocnici AGEL Košice-Šaca: „Je tu bombová starostlivosť!“

28.10.2021

Obľúbeného speváka Lukáša Adamca v stredu 27. októbra operovali v Nemocnici AGEL Košice-Šaca. Do nemocnice ho priviedol nedávny úraz, ktorý mu spôsoboval bolesti. Práve preto sa vôbec netajil tým, že sa na zákrok tešil.

Hudobník sa zveril do rúk špecialistov s nepríjemnou diagnózou. „Mal som odtrhnuté menisky aj predný väz. Keďže som vedel, že v Nemocnici AGEL Košice-Šaca je najlepšia ortopedická klinika na Slovensku, išiel som sem. S lekármi zo Šace mám navyše už skúsenosti z minulosti a verím im,“ prezradil Lukáš Adamec, ktorý absolvoval plastiku predného väzu. „Cítim sa super, je tu bombová starostlivosť, sestričky sú krásne a šikovné,“ pochvaľoval si spevák.

Ako prezradil rodák z Košíc, zranil sa počas športovania. „Jazdil som na wakeboarde a zle som dopadol. Keďže nohy sú zapnuté vo viazaní, pri páde išlo telo do inej strany ako nohy,“ vysvetlil hudobník, ktorý nevyhnutnú operáciu absolvoval v stredu 27. októbra 2021. „Zákrok trval približne hodinu, v úplnom poriadku by som mal byť tak za deväť mesiacov, ale plánujem to zvládnuť za tri,“ povedal s úsmevom Adamec. Muzikant sa v najbližšom období bude plne sústreďovať na to, aby bol čo najskôr v pódiovej forme.

 

 

Späť