Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica AGEL Košice-Šaca po tretíkrát s titulom Nemocnica roka

16.12.2021

Nemocnica AGEL Košice-Šaca dosiahla skvelý úspech. Podľa hodnotenia Inštitútu pre ekonomické a sociálne reformy (INEKO) sa stala Nemocnicou roka 2021 v kategórii všeobecných nemocníc. Potvrdila tým svoj vlaňajší úspech a obhájila titul, ktorý získala aj v predchádzajúcich dvoch rokoch.

Zdravotnícke zariadenie sa opätovne umiestnilo na prvom mieste v rebríčku nemocníc, ktoré boli zaradené do hodnotenia vybraných ukazovateľov spokojnosti pacientov, kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti, hospodárenia a transparentnosti za obdobie roka 2021. 

Ocenenie vyjadrujúce spokojnosť pacientov v čase, kedy slovenské zdravotníctvo zažíva historicky najnáročnejšie obdobie, je pre vedenie nemocnice a jej zamestnancov obrovským zadosťučinením a tou najkrajšou motiváciou. „Sme veľmi poctení, že sa nám po tretíkrát podarilo obhájiť prvé miesto v hodnotení všeobecných nemocníc. Zásluhy za získanie ocenenia v tejto neľahkej dobe rozhodne nepatria iba vedeniu nemocnice, ale predovšetkým celému kolektívu zamestnancov. Obrovské poďakovanie a moje osobné uznanie patrí každému jednému členovi tímu nemocnice. Ocenenie ma teší o to viac, že ľudia napriek obrovskej únave z doby, ktorej čelíme v súvislosti s pandémiou COVID-19, svoju prácu naďalej vnímajú ako poslanie a pre zdravie pacientov robia maximum. Titul Nemocnica roka nás zaväzuje k tomu, aby sme naďalej napĺňali naše poslania. Smerovať k tomu budú určite aj všetky naše iniciatívy v budúcnosti.“ vyjadril sa riaditeľ MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

Nemocnica AGEL Košice-Šaca poskytuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť cca 150 000 obyvateľov – U. S. Steel Košice, s.r.o., Moldava n/B., časť okresu Košice II. Pre Žilinský, Banskobystrický, Prešovský a Košický kraj poskytuje v odbore popálenín a rekonštrukčnej chirurgie zdravotnú starostlivosť Klinika popálenín a rekonštrukčnej chirurgie a tkanivová banka. V rámci slobodnej voľby lekára je nemocnica otvorená aj pre pacientov z iných regiónov, ktorí vo veľkej miere vďaka dobrému menu nemocnice túto možnosť aj využívajú.

Späť