Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Košice-Šaca narastá počet pozitívnych zamestnancov

1.2.2022

K dnešnému dňu sa počet pacientov s diagnózou COVID-19 v Nemocnici AGEL Košice-Šaca výrazne nezmenil, zdravotnícke zariadenie však zaznamenáva nárast neprítomných zamestnancov z dôvodu pozitivity. V platnosti zostávajú všetky epidemické opatrenia.

Aktuálne poskytujeme zdravotnú starostlivosť 10 COVID-19 pozitívnym pacientom. Jeden pacient je napojený na umelú pľúcnu ventiláciu, deviati sú hospitalizovaní na bežnom lôžku. Zo spomínaných deviatich pacientov sú dvaja na high flow. Spomedzi všetkých 10 COVID-19 pozitívnych pacientov sú iba dvaja zaočkovaní. K dnešnému dňu evidujeme 45 pozitívnych zamestnancov a 14 v karanténe,“ uviedol riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

Prevádzka Vakcinačného centra

Otváracie hodiny Vakcinačného centra Nemocnice AGEL Košice-Šaca sa od 31. 1. 2022 vrátili do pôvodného režimu. V prevádzke bude opäť len v utorky a v piatky. Vakcinácia registrovaných a v prípade voľných kapacít aj neregistrovaných záujemcov prebieha v čase od 7:00 do 14:30 hod. v priestoroch Polikliniky VA U. S. Steel Košice. Realizovaná je očkovacou látkou Comirnaty od konzorcia Pfizer/BioNTech. Parkovanie pre návštevníkov Vakcinačného centra je zabezpečené.

Aktuálne informácie

Vzhľadom na epidemickú situáciu zdravotnícke zariadenie žiada pacientov, návštevníkov a sprevádzajúce osoby vstupujúce do objektov nemocnice, aby sa riadili informáciami zverejnenými na oficiálnych informačných kanáloch nemocnice a rešpektovali pokyny službukonajúceho personálu. Informácie na webovej stránke, v záložke Pacienti a návštevy/Aktuálne informácie COVID-19 sú pravidelne aktualizované. Na https://nemocnicakosicesaca.agel.sk/ sú uvedené taktiež aj pokyny k očkovaniu či testovaniu.

 

Späť