Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Počet pozitívnych zamestnancov Nemocnice AGEL Košice-Šaca postupne klesá

22.2.2022

Aktuálna situácia v Nemocnici AGEL Košice-Šaca je aj naďalej ovplyvnená pandémiou COVID-19. Počet pozitívnych pacientov sa výrazne nemení, postupne však klesá počet pozitívnych zamestnancov.

Aktuálne poskytujeme zdravotnú starostlivosť 27 COVID-19 pozitívnym pacientom na bežnom lôžku a ďalší 3 vyžadujú podporu umelej pľúcnej ventilácie. Počet neprítomných zamestnancov z dôvodu pozitivity COVID-19 v porovnaní s uplynulým týždňom klesol, namiesto pôvodných takmer 80 zamestnancov mimo pracovný proces v súčasnosti evidujeme 47. Čo sa týka počtu hospitalizovaných COVID-19 pozitívnych pacientov, naďalej zostávame na vyšších číslach, uviedol námestník MUDr. Mgr. Maroš Varga, MHA, ktorý ďalej oznámil, že prevádzka Vakcinačného centra Poliklinika VA U. S. Steel sa počas nadchádzajúceho týždňa čiastočne zmení. „Namiesto utorka a piatka budeme záujemcov očkovať len v piatok, t. j. 4. 3. 2022,“ dodal.

Vakcinačné centrum Nemocnice AGEL Košice-Šaca je počas tohto týždňa ešte v pôvodnej v prevádzke - v utorok a v piatok. Vakcinácia registrovaných a v prípade voľných kapacít aj neregistrovaných záujemcov prebieha v čase od 7:00 do 14:30 hod. v priestoroch Polikliniky VA U. S. Steel Košice. Realizovaná je očkovacou látkou Comirnaty od konzorcia Pfizer/BioNTech. Parkovanie pre návštevníkov Vakcinačného centra je zabezpečené.

Vzhľadom na epidemickú situáciu zdravotnícke zariadenie žiada pacientov, návštevníkov a sprevádzajúce osoby vstupujúce do objektov nemocnice, aby sa riadili informáciami zverejnenými na oficiálnych informačných kanáloch nemocnice a rešpektovali pokyny službukonajúceho personálu. Informácie na webovej stránke, v záložke Pacienti a návštevy/Aktuálne informácie COVID-19 sú pravidelne aktualizované. Na https://nemocnicakosicesaca.agel.sk/ sú uvedené taktiež aj pokyny k očkovaniu či testovaniu.

Späť