Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Košice-Šaca sa starajú o 25 pacientov s koronavírusom

8.3.2022

Aktuálna situácia v Nemocnici AGEL Košice-Šaca je aj naďalej ovplyvnená pandémiou COVID-19. Počet hospitalizovaných pacientov zostáva bez väčších zmien, opäť sa však zvýšil počet absentujúcich zamestnancov.

Aktuálne poskytujeme zdravotnú starostlivosť 25 COVID-19 pozitívnym pacientom. Na bežnom lôžku je umiestnených 23 pacientov, pričom 2 sú napojení na high-flow. Podporu umelej pľúcnej ventilácie vyžadujú 2 pacienti. Počet neprítomných zamestnancov sa od minulého týždňa opäť mierne navýšil. Mimo pracovného procesu je v súčasnosti 48 zamestnancov,“ uviedol riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

Vzhľadom na nízky záujem o očkovanie zdravotnícke zariadenie pristúpilo k úprave prevádzkových hodín Vakcinačného centra v priestoroch Polikliniky VA U. S. Steel Košice. Vakcinácia je realizovaná už iba jeden deň v týždni, vždy v piatok od 7:00 do 11:00 hod. očkovacou látkou Comirnaty od konzorcia Pfizer/BioNTech. Parkovanie pre návštevníkov Vakcinačného centra je zabezpečené.

Aktuálne informácie

Vzhľadom na epidemickú situáciu zdravotnícke zariadenie žiada pacientov, návštevníkov a sprevádzajúce osoby vstupujúce do objektov nemocnice, aby sa riadili informáciami zverejnenými na oficiálnych informačných kanáloch nemocnice a rešpektovali pokyny službukonajúceho personálu. Informácie na webovej stránke, v záložke Pacienti a návštevy/Aktuálne informácie COVID-19 sú pravidelne aktualizované. Na https://nemocnicakosicesaca.agel.sk/ sú uvedené taktiež aj pokyny k očkovaniu či testovaniu.

 

Späť