Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Košice-Šaca klesá počet hospitalizovaných pacientov s COVID-19

12.4.2022

Situácia v Nemocnici AGEL Košice-Šaca je aj naďalej ovplyvnená pandémiou COVID-19. Dobrou správou je, že postupne sa znižuje nielen počet hospitalizovaných pozitívnych pacientov, ale aj neprítomných zamestnancov.

Aktuálne poskytujeme zdravotnú starostlivosť 16 COVID-19 pozitívnym pacientom. Z uvedeného počtu nie je ani jeden hospitalizovaný na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny. V porovnaní s uplynulým týždňom ide o pokles. Mimo pracovného procesu evidujeme 14 zamestnancov,“ uviedol riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

Zmeny počas veľkonočných sviatkov

Zdravotnícke zariadenie upozorňuje záujemcov, že počas veľkonočných sviatkov bude Vakcinačné centrum dňa 15. 4. 2022 zatvorené a rovnako tak nebude v dňoch 15. 4. 2022 a 18. 4. 2022 v prevádzke ani Mobilné odberné miesto Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

Prevádzka Vakcinačného centra

Vzhľadom na nízky záujem o očkovanie zostáva Vakcinačné centrum v priestoroch Polikliniky VA U. S. Steel v prevádzke už iba jeden deň v týždni, a to v piatok od 7:00 do 11:00 hod. Parkovanie pre návštevníkov Vakcinačného centra je zabezpečené. 

Zdravotnícke zariadenie žiada pacientov, návštevníkov a sprevádzajúce osoby vstupujúce do objektov nemocnice, aby sa riadili informáciami zverejnenými na oficiálnych informačných kanáloch nemocnice a rešpektovali pokyny službukonajúceho personálu. Informácie na webovej stránke, v záložke Pacienti a návštevy/Aktuálne informácie COVID-19 sú pravidelne aktualizované. Na https://nemocnicakosicesaca.agel.sk/ sú uvedené taktiež aj pokyny k očkovaniu či testovaniu.

Späť