Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Členovia operačných tímov Nemocnice AGEL Košice-Šaca prijali pozvanie na raňajky s primárom

17.5.2023

Zamestnanci Operačného centra začínali stredajšiu službu naozaj netradične – na spoločných raňajkách, na ktoré ich pozval primár, generálny riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

Kolegov zo sál zvolal primár Operačného centra ešte pred začiatkom pracovnej doby s jediným zámerom. Poďakovať sa im za ich obetavú prácu, ktorú vykonávajú v prospech pacientov. „Chcem, aby ste dnes cítili, nielen sestry, ale celý tím, že ste pre nemocnicu nenahraditeľní. Drinu, ktorú odvádzate na sálach, si veľmi vážim. Máte naozaj veľký a kvalitný tím a zároveň aj podporu svojich primárov a prednostov kliník, ktorí sú tu. Chcem, aby ste sa počas chvíľ, ktoré tu spoločne počas raňajok strávime, porozprávali aj o tom, na čo na operačnej sále nie je priestor. Ľudský potenciál je najdôležitejší v celej zložke. Bez vás sú darmo pekné priestory, technika... bez vás by pacient, ktorý vás potrebuje, neprišiel,“ prihovoril sa na úvod generálny riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA, ktorý je zároveň aj primárom Operačného centra.

Spoločných raňajok sa zúčastnilo celé vedenie zdravotníckeho zariadenia, ktoré sa prítomným poďakovalo na podieľaní sa na zlepšovaní kvality života pacientov. Výnimočný začiatok služby, ktorý bol príjemným spestrením dňa, ocenili desiatky zamestnancov. „Túto prácu musí človek milovať, pretože sa nedá predstaviť, aké je to ťažké. Pred dievčatami, ktoré sú tu, dávam klobúk dole. Je to neskutočne krásna práca, ja ju robím od roku 1980 a nedokázala som odísť, aj keď mi ponúkali všetko možné. Milujem túto robotu,“ vyjadrila sa Mária Groszmannová, manažérka dennej zmeny, s ktorou súhlasili aj ostatní. „Prácu na ortopedických sálach zbožňujem. Ani si neviem predstaviť, že by som pracoval niekde inde. Na sálach som už štyri roky, predtým som pracoval na urgentnom príjme, a odporúčam to každému, kto si hľadá uplatnenie, smer,“ zhodnotil pomocný pracovník v zdravotníctve Viktor Fabo.

 

 

Späť