Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica AGEL Košice-Šaca pozastavila návštevy pacientov

6.10.2023

Dôvodom je zvýšený výskyt respiračných ochorení a prevencia. Nariadenie je platné s účinnosťou od 6. októbra 2023 do odvolania.

Vedenie nemocnice AGEL Košice-Šaca dnes rozhodlo o zákaze návštev v zdravotníckom zariadení. K opatreniu pristúpilo na základe zvýšeného výskytu respiračných ochorení a prevencie šírenia s cieľom zaistiť bezpečné prostredie pre svojich pacientov. 

S účinnosťou od 6. 10. 2023 sú návštevy povolené iba k pacientom, ktorým je poskytovaná paliatívna starostlivosť, ťažko chorým a zomierajúcim a k dlhodobo hospitalizovaným pacientom s predpokladom viac ako 14-dňovej hospitalizácie. Zdravotnícke zariadenie môžu naďalej navštevovať kňazi za účelom podávania sviatostí a ostatní duchovní. Návštevy pacientov alebo ich sprievod nie je povolený osobám s klinickými prejavmi akútneho respiračného ochorenia. Osobné veci a potreby určené pre pacientov je možné priniesť/prevziať denne v čase od 15:00 do 16:00.

Späť