Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Nemocnica AGEL Košice-Šaca ocenila osobnosti roka 2023

11.12.2023

Na piatkovom (8. 12. 2023) slávnostnom podujatí Nemocnice AGEL Košice-Šaca s názvom Osobnosti roka 2023 sa v Dome umenia v Košiciach už tradične odovzdávali ocenenia zamestnancom, a to hneď v štyroch kategóriách: lekár, zdravotnícky pracovník, nezdravotnícky pracovník a v neposlednom rade aj špeciálne ocenenie za Mimoriadny čin roka.

Návrhy nominácií podliehali v mesiaci november individuálnemu hlasovaniu zamestnancov, ktorí napokon aj rozhodli o konkrétnych víťazoch. Lekárkou roka Nemocnice AGEL Košice-Šaca 2023 sa na základe zamestnaneckého hlasovania stala vedúca lekárka Osteocentra MUDr. Zuzana Lörinczová, uznávaná odborníčka, na ktorej si jej kolegovia cenia priateľskosť, ochotu, ústretovosť a kolegialitu. Považujú ju za človeka, ktorý má srdce na správnom mieste a je ochotný pomôcť každému a v každej situácii, a to aj nad rámec pracovných povinností. 

Ocenenie Osobnosť roka 2023 v kategórii Zdravotnícky pracovník získal s najväčším počtom hlasov zamestnanec Urgentného príjmu, ktorého kolegovia označili v nomináciách za anjela v ľudskej koži. Zdravotníckeho záchranára Samuela Adama opísali ako šikovného profesionála s veľmi milým prístupom k pacientom, ktorý je nielen empatický a spoľahlivý, ale ešte aj skromný. 

Anketu v kategórii Nezdravotnícky pracovník ovládla Anna Matuová z Oddelenia klinickej biochémie, ktorá v Nemocnici AGEL Košice-Šaca pracuje už úctyhodných 33 rokov a keďže odchádza do predčasného dôchodku, kolegovia sa netajili tým, že im bolo obrovskou cťou, že ju mohli spoznať a kedykoľvek a v akejkoľvek situácii sa na ňu mohli spoľahnúť. 

Posledné, štvrté ocenenie za Mimoriadny čin roka si na slávnostnom podujatí prevzala Miroslava Petrášová za rozvoj skríningovej mamografie na Klinike rádiológie. Aj vďaka nej sa totiž mamografické pracovisko šačianskeho zdravotníckeho zariadenia zaradilo do certifikovaných pracovísk mamárneho skríningu. 

Oceneným gratulujeme.

Späť