Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

Tel: 055 / 7234 111
Fax: 055 / 7234 444 objednavanie@nke.agel.sk

O nemocnici

Inovácia v obraze a bezkonkurenčné vyšetrenie: Šačianska Gynekologicko-pôrodnícka klinika kúpou najmodernejšieho USG prístroja vstúpila do novej éry ultrazvukovej diagnostiky

24.1.2024

Na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca majú nové zariadenie, ktoré rozšírilo „rodinu“ ultrazvukových prístrojov. GE Voluson E22 Expert je určený na posunutie hraníc v oblasti moderných prenatálnych a gynekologických diagnostických možností. Ide o najpokročilejší a najbezpečnejší ultrazvukový prístroj v modernom pôrodníctve.

GE Voluson E22 Expert prináša revolučné inovácie v oblasti ultrazvukovej diagnostiky. S technológiou vysoko rozlišovacieho ultrazvuku umožňuje lekárom a pacientkam zážitok z fotorealistických 3D obrazov plodu, otvárajúc cestu k úplne novému stupňu pohľadu na vývoj života. Vďaka využitiu najnovších technológií poskytuje najmodernejší ultrazvukový prístroj jasné a kontrastné obrazy, ktoré sú kľúčovými pre presnú diagnostiku pohyblivých štruktúr a funkcií orgánov.

„Nové funkcie zabezpečujú, že diagnostický proces je ešte komplexnejší a lepší, so širším pokrytím a detailnejším zobrazením štruktúr, čím poskytuje lekárom všetky potrebné nástroje pre čo najpresnejšiu diagnostiku. Tento ultrazvukový prístroj nie je len ďalším technologickým vylepšením. Je to komplexný nástroj pre gynekológiu a pôrodníctvo, ktorý otvára cestu k presnejším diagnózam a lepšej starostlivosti o pacientky. S GE Voluson E22 Expert sme vstúpili do novej éry ultrazvukovej diagnostiky, poskytujúc lekárom nástroje, ktoré zabezpečujú, že každé prenatálne a gynekologické vyšetrenie je veľmi presné, informatívne a bezkonkurenčné,“ priblížil doc. MUDr. Erik Dosedla, PhD., MBA, prednosta Gynekologicko-pôrodníckej kliniky, v ktorej sa počas uplynulého roka narodilo takmer 1700 bábätiek a napriek náročnej klinickej práci zvýšili erudíciu lekárov i pôrodných asistentiek a zároveň zlepšili aj materiálno-technické vybavenie kliniky.

„V dobe, kedy celosvetovo zaznamenávame pokles pôrodnosti, je naozaj veľmi dôležité, aby bolo o mamičky a ich bábätká postarané čo najlepšie a aby pocit istoty a bezpečia našli práve v zdravotníckych zariadeniach, ktoré disponujú len tou najmodernejšou technikou,“ doplnil generálny riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

Pre bližšie informácie o GE Voluson E22 Expert a možnostiach vyšetrení kontaktujte ultrazvukové pracovisko gynekológie na čísle 055/7234 184 alebo navštívte stránku nemocnice.

 

Späť